- Her er du:
- Andet end vin ›
- Bitter ›
- Absinthe/Pastis
- Armagnac
- Bitter
- Blended Whisky
- Blended Malt
- Bourbon
- Brandy
- Calvados
- Chokolade
- Cognac
- Emballage
- Cigarer
- Gaveartikler
- Cider/Cidre
- Gin
- Grain Whisky
- Grappa/Marc
- Kolonial
- Likør
- Rom
- Single Malt Whisky
- Smagning
- Sparkling Tea
- Tequila/Mezcal
- Raki
- Tilbehør
- Vand
- Vermouth
- Vodka
- Øl
- Øvrig spiritus
- Australien
- Barbados
- Brasilien
- Belgien
- Canada
- Caribien
- Chile
- Cuba
- Danmark
- Den Dominikanske Republik
- Estland
- England
- Speyside
- Frankrig
- Armagnac
- Bordeaux
- Cognac
- Bourgogne
- Normandiet
- Midi
- Rhône
- Grækenland
- Holland
- Indien
- Irland
- Italien
- Piemonte
- Abruzzo
- Alto Adige
- Japan
- Mauritius
- Jamaica
- Letland
- Litauen
- Mexico
- New Zealand
- Norge
- Peru
- Østrig
- Niederösterreich
- Nircaragua
- Polen
- Rusland
- Skotland
- Cambeltown
- Highland
- Islay
- Lowland
- Øerne
- Speyside
- Spanien
- Jerez
- Panama
- Sverige
- Portugal
- Douro
- Madeira
- Taiwan
- Tyskland
- Trinidad
- USA
- Venezuela
- Wales
Bitter
Bitter er en spiritus tilsat krydderier eller urter med en bitter smag. I gamle dage blev bitter brugt som en eliksir med medicinske og opkvikkende egenskaber. I dag bruger man også bitter til for eksempel at få varmen eller som en opkvikker til morgenmaden.
Blandt de mest anvendte krydderier er anis, dild, enebær, kanel, kommen, malurt. Der findes to typer bitter: helbitter har en stærk og nogle gange kras smag, mens halvbitter normalt er sødere og federe i konsistensen.
Bitter
Land / område
Type
Pris
v/12 fl.
Antal