Gin Mare + 1724 Tonic Water Gaveæske

Gin Mare + 1724 Tonic Water Gaveæske

(1 gin + 4 tonic + 1 røreske)

Gin - Spanien

Med Gin Mare har Spanierne taget det bedste fra middelhavskøkkenet og lavet en super premium gin, rosmarin, timian, oliven og basilikum. Resultatet er en genistreg og det kan smages.

Gin Mare – udtalt Gin Ma-ray – bliver produceret i et lille nedlagt kapel i en catalanske fiskerby 50 kilometer syd for Barcelona. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare lade sig inspirere af middelhavskøkkenet og kombineret de seks traditionelle gin-ingredienser: enebær, korianderfrø, kardemomme, citronskal, appelsinskal og mandarinskal med de fire lokale middelhavs-ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven sort Arbequina.

Alle destillater blandes omhyggeligt med neutral alkohol og renset vand (purified water) til den færdige Gin Mare. Duften er meget kraftig, frisk og klar, og her er man ikke i tvivl om, at der er tale om en usædvanlig gin.

Denne gin skal ikke drikkes ren, men sammen med 1724 tonic er det en usædvanlig god Gin & Tonic man får. Gin Mares brug af middelhavsurter gør den svær at kombinere med de fleste tonicvand, men til formålet har destilleret udviklet denne optimale tonicvand til Gin Mare, 1724 Tonic, hvis kinin bliver plukket i 1724 meters højde i Argentina, deraf navnet 1724. Ønsker man lidt yderlig smag, kan Gin & Tonicen garneres med enten rosmarin- eller en timiankvist.

Pris kr. 499,00 v/1 fl. 439,00 kr.

Vi anbefaler

Gin Mare
Spanien
Gin
399,00 kr.
Xoriguer Gin - Menorca
Spanien
Gin
269,00 kr.
Master´s Gin Gaveæske
Spanien
Gin
229,00 kr.