2008 Miros de Ribera Reserva

2008 Miros de Ribera Reserva

"Vinen er i absolut topklasse med saft og kraft, der gemmer sig i en fløjlsagtig elegance."

Køb 2008 Miros de Ribera de Duero Reserva kr. 135,- her

★★★★★★ i denkorteavis.dk; "Vinen er i absolut topklasse med saft og kraft, der gemmer sig i en fløjlsagtig elegance. Druerne håndplukkes fra vinstokke, der er mindst 40 år gamle, og lagringen foregår 24 måneder i franske egetræsfade. Den er eminent som følgesvend til festmåltider med oksesteg, lam eller fasan.

★★★★★ i Ekstra Bladet; "Moderne Ribera med masser af sorte bær og lakrids i duften. Saftig og yderst flot vin med brombær, lakrids, kærnemælk og krydderier. Saftig og ganske velbalanceret"

★★★★★ på Vinavisen.dk; "En stålnæve i en fløjlshandske. Dyb farve, herlig duft og en blød, tæt, lækker og harmonisk smag med fin sødme og diskrete fadtoner"

★★★★★ på Finansbureauet.dk; "Moden Ribera i moderne stil med peberintensiv duft med et strejf af solbærbusk og en fløjlsblød og kompleks mund med toner af brombær, fad, valnød og chokolade. Høj klasse."

90 point i Wine Spectator; "This lively red offers cherry, orange peel, floral and Vanilla flavors in a round, generous texture, with light, firm tannins and citrusy acidity. Underlying notes of animal and smoke add complexity. Drink now through 2018"

 

Tilbage