Julen er hjerternes – og mavernes fest

Julen er hjerternes – og mavernes fest

 

Nu er julen lige om hjørnet. For mange er julen en dejlig, men også lidt stressende tid. Gaverne skal købes, familien er inviteret, og julemaden skal planlægges. Der skal være tid til både julehygge med bagning af småkager og måske også hjemmelavet konfekt.

Den traditionelle julemenu byder måske på flæskesteg eller juleand med kartofler og en lækker brun sovs. Til den velsmagende julemad, er det vigtigt med en vin, der komplimenterer smagen af jul, krydderier og hygge. Den rigtige vin behøver I heldigvis ikke lede efter længere.

Til juleanden kan I prøve vores fantastiske Château Saint-Jeans Villages-vin fra Plan de Dieu. Smagen er generøs og fyldig med masser af fedmefuld, solmoden bærfrugt. Det er en raffineret vin der går godt til den traditionelle julemad.

Hvis julemiddagen består af en lidt mere moderne udgave med flæskesteg på grill, så er vores fremragende Founder’s Block fra Katnook Estate et godt valg. Smagen er fed og koncentreret med fine krydrede noter. Prøv den også gerne til juleanden eller en kraftig ost til desserten.

Køb 2014 Plan de Dieu, Chateau Saint-Jean til kr. 115,- pr flaske

 

Køb 2013 Founders Block Shiraz, Katnook Estate til kr. 99,- pr flaske

 

Så er julemiddagen på plads, og der er kun tilbage at sige glædelig jul og god appetit!

 

 

Tilbage