Vinens Verden, Slotsgade

Siden starten i 1994 er Vinens Verden, Slotsgade etableret som en god og stærk leverandør til kvalitetsbevidste forbrugere og erhvervskunder. Her på godevine.dk præsenterer vi en lang række spændende nyheder, der sammen med de kendte topnavne betyder det stærkeste sortiment til dato fra Vinens Verden. Vi har styrket væsentligt med navne som f.eks. Champagne Duval-Leroy, Josmeyer, Heartland, Gut Hermannsberg i Nahe og Bachey-Legros i Bourgogne.

Samme fundament
Siden begyndelsen har vi holdt stædigt fast i det fundament Vinens Verden er skabt på. Gode producenter er blandt de væsentligste forudsætninger for os. Vi har specifikt valgt producenter, der er internationalt anerkendte for høj kvalitet til prisen. Vores organisation er lille og fast sammentømret, og vi holder fast i den uhøjtidelige og fleksible stil, de fleste kender os for. Målet er at sikre, at Vinens Verden fortsat har nogle af de laveste omkostninger pr. flaske.

Stærk - også på hverdagsvine
Selv om du sikkert kender os bedst for topnavne som f.eks. Josmeyer, Duval-Leroy etc., så føler vi os ret sikre på, at vi har nogle af landets bedste bud på hverdagsvine. Alle producent aftappede! Vi satser på ”good values”, og har samtidig nogle af branchens laveste omkostninger pr. flaske. Så det giver dig og dine gæster ekstra meget kvalitet for pengene! Prøv f.eks. en spændende flaske fra lande som Chile, Australien, Italien eller Frankrig.

  


Venlig hilsen
Jens Mølhede 

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Gratis udbringning

I Odense ved køb over 499,-

Sikker og beskyttet

Sikker betaling og køberbestyttelse

+ 2.000 vine

Vi har over 2.000 vine på lager