Radford Dale Smagning m. Alex Dale

Af Morten Nass den 1. februar 2018

Radford Dale Smagning m. Alex Dale

Smag 9 fantastiske vine fra Winery of Good Hope, VINUM & Radford Dale.

Radford Dale & Winery of Good Hope Smagning 
Tirsdag den 10. April Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C

Køb Radford Dale smagning til kr. 200,- her

Radford Dale er en micro producent fra Sydafrika. Bag navnet gemmer sig Barossa Valley fødte Ben Radford og Britiske Alex Dale. Eneste objektiv er maksimal kvalitet. Uden kompromiser af nogen art, men tilsat en god portion af uhøjtidelighed og sjov. Og så skal vinene yde fremragende ”Value for Money”. Udgangspunktet er 3 hektarer topklasse vinmarker i Helderberg området i Stellenbosch og yderligere 2 ha. i Devon Valley området i Stellenbosch. Radfor Dale er blandt de absolut førende producenter i Sydafrika!

Vi får denne aften besøg af grundlæggeren og lokomotivet bag Radford Dale og Winery of good hope; nemlig Alex Dale. Alex, der er ud af britisk vinhandlerfamilie, er født i Cornwall i England og opvokset i Savigny-les-Beaune i Bourgogne, hvor han for alvor blev bidt af vin. Alex startede sit virke i vinbranchen hos nogle af Bourgognes kendte huse, blandt andet Joseph Drouhin og Domaine Jacques Prieur. Siden 1994 har Alex befundet sig i Sydafrika og det er historier herfra, samt fortællinger om vineriet og vinene fra Radford Dale og Winery of Good Hope som vi denne aften skal høre en masse om. Det bliver en fantastisk rejse! 

Vi smager følgende vine på aftenen:

  1. 2016 Good Hope Chenin Blanc Bush Vines
  2. 2014 Good Hope Cabernet/Merlot Oceanside
  3. 2012 VINUM Cabernet Sauvignon
  4. 2015 Chardonnay, Radford Dale
  5. 2015 Freedom Pinot Noir, Radford Dale
  6. 2012 Syrah, Radford Dale
  7. 2014 Black Rock Syrah/Grenache, Radford Dale
  8. 2014 Nudity Syrah, Radford Dale
  9. 2010 Gravity Radford-Dale, Radford Dale

Pladserne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

 

Tilbage