Bourgogne Smagning

Bourgogne Smagning

- et indblik i årgang 2015

Bourgogne Smagning - et indblik i årgang 2015
Onsdag den 22. November Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade

Køb billet til Bourgogne Smagning til kr. 400,- her

Efter flere år med lave høstudbytter og mindre ideelle forhold hos bønderne i Bourgogne, fik de endelig i 2015 det (relativt) problemfrie år som de har sukket så meget. Mængderne er fornuftige, og kvaliteten er helt i top! 2015 er ikke bare et fornuftigt år, men et rigtig, rigtig godt år. Sammenligninger med topårgangene 2010 og 2005 har længe floreret blandt bønder, journalister og samlere, hvilket har givet en stigende hype omkring årgangen. Vi har ved gentagende lejligheder smagt vinene, både fadaftapninger og færdige vine, og indtrykket har været det samme – 2015 er en fantastisk årgang i Bourgogne. Nu er vinene omsider landet i forretningen og har du ikke allerede anskaffet nogle flasker af denne super årgang, så er det med at skynde sig – det går rigtig stærkt.

Hvis du selv ønsker syn for sagen, så har du i november mulighed for at smage en stribe fantastiske 2015 vine, når vi afholder en lille intim Bourgogne smagning i vores kælder. Vi har 7 røde vine på programmet – alle fra den lovpriste 2015 årgang. Vi skal smage vine fra Côte Chalonnaise, Côte de Beaune og Côte de Nuits. Der vil være vine på flere niveauer deriblandt både Premier Cru og Grand Cru.

Se hele programmet herunder:

  • 2015 Bourgogne Rouge, Edmond Cornu
  • 2015 Mercurey, Domaine Meix-Foulot
  • 2015 Pommard, Aleth Girardin
  • 2015 Santenay ‘Champs Claudes’ Vieilles Vignes, Bachey-Legros
  • 2015 Vosne-Romanée 'Les Barreaux', P. Cheron
  • 2015 Morey-Saint-Denis 1er Cru, G. Lignier
  • 2015 Corton-Bressandes Grand Cru, Edmond Cornu

Der er begrænset antal pladser til smagningen, og pladserne sælges efter ”først til mølle”. Billetter kan ikke refunderes, heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage.

 

Tilbage