Italien Rundt Vinsmagning

Italien Rundt Vinsmagning

.. smag blandt andet Barolo, Brunello og Amarone.

Vinsmagning - Italien Rundt
Torsdag den 24. Maj Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade

 

Køb billet til Italien Rundt Vinsmagning til kr. 225

 

I Italien er vindyrkning en integreret del af kulturen, og der ikke meget italienerne går mere op i end god vin. Støvlelandet byder på en rig varition af spændende vine fra både den nordlige og sydlige del af landet. Vi har i Danmark et nært forhold til de italienske vine, og vi valfarter til de berømte regioner for at blive beriget med kulinariske oplevelser. Italiensk vin er dog en kompleks størrelse eftersom der dyrkes vin i samtlige af landets hjørner og kroge, og i hvert område har man særskilte druetyper, produktionsmetoder og traditioner. 

Denne smagning vil belyse 7 af de mest interessante italienske vinområder. Både berømte områder som Toscana, Piemonte og Veneto, men også mere ukendte områder som Abruzzo og Puglia. Der vil blive forklaret om de forskellige druetyper og stilarter som de forskellige områder og regioner kan byde på. Der skal smages både rød -og hvidvine, lette -og kraftige vine, klassiske -og moderne vine. Derudover byder programmet på de 3 prestigevine Barolo, Brunello og Amarone. Der er rigtig mange gode grunde til at tilmelde sig denne spændende smagning! 

 

Programmet ses herunder:

  • 2016 Sauvignon Blanc, ERSTE + NEUE
  • 2017 Bramito Chardonnay, Castello della Sala - Antinori
  • 2012 Barolo, Prunotto - Antinori
  • 2013 Brunello di Montalcino, Poggiarellino
  • 2013 AMARANTA, Montepulciano d'Abruzzo, Tenuta Ulisse
  • 2011 Masseria Maime, Tormaresca Estate - Antinori
  • 2012 Amarone della Valpolicella, Tedeschi 

 

Pladserne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

 

Tilbage