Rom Masterclass med Ron Millonario & Rum Nation

Rom Masterclass med Ron Millonario & Rum Nation

Unik romsmagning med besøg af romspecialisten Mario Navarro.

Romsmagning - Masterclass med Ron Millonario & Rum Nation
Onsdag den 16. Maj Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


Køb Romsmagning med Ron Millonario & Rum Nation til kr. 250,- her


Det italienske firma Rossi & Rossi ejer det anerkendte destilleri Ron Millonario i Peru, samt den eftertragtede serie af luksusrom under navnet "Rum Nation". Rossi & Rossi er i dag et af de stærkeste navne på romscenen. På Ron Millonario skaber de nogle af de lækreste sødmefulde rommer på markedet og under Rum Nation står de bag nogle af de mest eksklusive og limiterede luksusrommer. Vi smager denne aften hele Ron Millonarios portefølje - fra deres populære 15 års Solerarom i den let genkendelige bastflaske til deres toprom "XO". Fra Serien Rum Nation skal der smages rommer fra forskellige spændende områder, heriblandt Barbados og Guyana. Der skal blandt andet smages den sjældne 19 års Enmore rom fra 1997. Se hele programmet længere nede.
Vi får besøg af en af romverdenens førende eksperter Mario Navarro. Han vil fortælle os mere om Rossi & Rossi's historie og filosofi, samt præsentere virksomhedens portefølje i teori og praksis.

Skynd dig at reservere en plads til denne smagning. Der er en helt masse at glæde sig til! 


Programmet ses herunder:

  • Ron Millonario 10th Aniversario Reserva
  • Ron Millonario Solera 15 år Reserva
  • Ron Millonario Centenario XO
  • Rum Nation Reunion 7 år Rhum Agricole
  • Rum Nation Panama 21 år Decanter
  • Rum Nation Barbados XO "Anniversary Decanter"
  • Rum Nation Rare Rums Enmore 19 år


Pladserne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

 

Tilbage