World Gin Day 2018

World Gin Day 2018

.. smag mere end 120 forskellige slags gin!!

WORLD GIN DAY 2018
Lørdag den 9. Juni 2018 kl. 14:00-17:30
Fællesdomicilet, Englandsgade 25, Odense


Køb billet til World Gin Day 2018 til kr. 250,- her


Det vil glæde os at se dig til fejringen af årets WORLD GIN DAY Lørdag den 9. juni 2018 kl. 14.00 - 17.30 i Fællesdomicilet.

Igen i år er der lagt op til en sjov og anderledes eftermiddag i et mix af netværk, gin & tonic. Kom og oplev nye og trendsættende gin blandt andet nye danske gin på verdensklasseniveau. Få en snak med nogle af Danmarks bedste gin-folk og hent inspiration fra professionelle bartendere, der står klar til at guide dig igennem ginens verden og byde på smagsprøver fra mere end 120 forskellige slags gin. Igen i år byder vi på flere nye udstillere, mød bl.a. Herbie Gin, Fary Lochan Gin og Nordisk Brænderi. Glæd dig også til musikken, hvor du kan opleve den tre gange Grammy nominerede jazzsangerinde Birgitte Soojin - en unik sangerinde af internationalt format. Hun akkompagneres af Francesco Cignas trio. Vi håber, du har lyst og mulighed for at tilbringe eftermiddagen sammen med os.

Med venlig hilsen
Vinens Verden, Slotsgade 


Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!


BEMÆRK! Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til arrangementet. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

 

Tilbage