Gut Hermannsberg Smagning

Gut Hermannsberg Smagning

Smag Riesling helt tilbage fra 1983!!

Vinsmagning - Gut Hermannsberg
Torsdag den 11. april Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C

 

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!

 


Der ligger årelange traditioner bag vinene fra Gut Hermannsberg. Den preussiske stat etablerede vinhuset i 1902, og de første Riesling-vinstokke blev plantet i 1903 på stejle skråninger, som indgår på enhver liste over de bedste dyrkningssteder for Riesling i Tyskland: Kupfergrube, Hermannsberg og Bastei. Vinhuset blev drevet offentligt indtil 1998. I 2010 trådte nye, private kræfter til og investerede massivt i at få vinmarker og –kælder up to date. I samme ombæring blev navnet ændret til Gut Hermannsberg, opkaldt efter monopolmarken Hermannsberg. Domænet råder over 30 hektar vinmarker i Schlossböckelheim, Niederhausen, Traisen og Altenbamberg, som ligger i den mellemste del af Nahe. Alle vinmarker er klassificeret ”Grosse Lage”; tyskernes svar på Grand Cru. Vinmager Karsten Peter har på ganske kort tid løftet niveauet, så Gut Hermannsberg må i dag betragtes som en af de bedste adresser i Nahe!

Dette er første smagning med vores nye tyske vinhus Gut Hermannsberg, der sluttede sig til vores "familie" i slutningen af 2017 og vi glæder os til at præsentere de fantastiske vine for jer. Gut Hermannsberg har ved samme lejlighed åbnet døren ind til deres skattekammer af ældre vine, og vi har fået lov til at erhverve os et udvalg af vine helt tilbage fra 1983. Det er en blanding af disse ældre årgange og helt nye vine fra domænet, som vi skal smage denne aften. Kom og få en stor Riesling oplevelse med et tilbageblik til 80'erne samt nye årgange fra en af Nahe områdets førende vinproducenter. 
 

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!

Programmet ses herunder:

  • 2017 Just Riesling Trocken​
  • 2016 Vom Vulkan Riesling Trocken
  • 2016 Steinterassen Riesling Trocken
  • 2015 Hermannsberg Riesling G.G.
  • 2016 Steinberg Riesling Spätlese
  • 1983 Altenbamberger Rotenberg Riesling Kabinett
  • 1989 Dorsheimer Burgberg Riesling Spätlese

 

Pladserne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

 

Tilbage