Rhône smagning "Nord til Syd"

Rhône smagning

Smag vine fra Côte Rotie, Crozes Hermitage, Châteauneuf-du-Pape og mange flere..

Vinsmagning - Rhône "Nord til Syd"
Torsdag den 4. oktober Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


SMAGNINGEN ER UDSOLGT!


Syd for den betagende by Lyon starter en af Frankrigs vigtigste og smukkeste vinområder. Rhône-dalen er en stor og kompleks vinregion opdelt i de to primære områder - Nord Rhône og Syd Rhône. Det er en af de bedste vinproducerende regioner og hjemsted for mange fantastiske appellationer, herunder Côte-Rôtie i nord og Châteauneuf-du-Pape i syd. 

Denne aftenen vil vi tage jer på en smagsrejse gennem hele region, hvor I vil opleve det, der gør denne region så speciel. Lær forskellene på Nord Rhône og Syd Rhône og smag nogle af områdets bedste vine skabt af nogle af de dygtigste og mest talentfulde vinbønder. 


Programmet ses herunder:

  • 2012 Côte Rôtie Améthyste, Vignobles Levet
  • 2015 Saint-Joseph l'Olivaie, Domaine Coursodon
  • 2013 Cornas "Granit 30", Domaine Vincent Paris
  • 2012 Crozes Hermitage Le Rouvre, Domaine Yann Chave
  • 2015 Gigondas, Domiane de la Chapelle
  • 2012 Vaucluse IGP, Domaine Gourt de Mautens (Jérôme Bressy)
  • 2015 Châteauneuf-du-Pape, Les Bartavelle, Vins Jean-Luc Colombo

 

Pladserne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

 

Tilbage