Gin Smagning 14. marts 2019

Gin Smagning 14. marts 2019

Torsdag den 14. marts 2019 Kl. 19:00

Gin Smagning
Torsdag den 14. marts 2019 Kl. 19:00 
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense


SMAGNINGEN ER UDSOLGT!


Gin-tsunamien fortsætter med at skylle ind over Danmark, og det vælter ind med en masse fantastiske gins. Førhen var der Gordon, Bombay og Tanqueray, men i dag har vi gins fra alle verdens kroge; Japan, Australien, USA - ja selv Danmark. Gin smager ikke længere bare af enebær. Der anvendes at hav af smagsgivende ingredienser, som hver især bidrager til kompleksitet i duft og smag. Uanset om du har reddet på bølgen længe eller først lige er gået på opdagelse i ginnens verden, så vil denne ginsmagning være interessant for dig!

Torsdag d. 14 marts får vi besøg af Dennis Nielsen fra Sprit & Co., som er en af Danmarks førende ginimportører. Sammen skal vi smage en stribe forskellige gins, både i sin naturlige form, men også i kombination med forskellige mixers og garnish. Du vil derfor ikke blot smage en masse gode gins, men også lære en masse nye tricks og ideer til, hvordan de forskellige gins kan bruges i praksis.


SMAGNINGEN ER UDSOLGT!

 

Se hele programmet herunder:

  • Geranium Gin
  • Dodds Old tom 
  • KEW Gin
  • Scapegrace Gold
  • KI NO BI Gin
  • Bathtub Sloe
  • Overraskelse 

 

Der er begrænset antal pladser til smagningen, og pladserne sælges efter ”først til mølle”. Billetter kan ikke refunderes, heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage. Vi tager forbehold for eventuelle programændringer. 

Bemærk! Grundet stor efterspørgsel på vores gin arrangementer, afvikles denne smagning 2 gange på 2 forskellige datoer. Torsdag den 28. februar 2019 og torsdag den 14 marts 2019. Man er velkommen til deltage i begge, men program og indhold vil være identisk!
 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebeviset vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage