Côte de Beaune - Bourgogne Smagning

Côte de Beaune - Bourgogne Smagning

Smag vine fra Meursault, Chassagne-Montrachet, Beaune, Pommard m. fl.

Côte de Beaune - Bourgogne Smagning
Torsdag den 14. februar 2019 Kl. 19:00 
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense


UDSOLGT!


Vi rejser årligt (ofte gange flere gange) til Bourgogne for at holde os opdateret, samt for at udvælge de bedste og mest interessante vine området kan byde på. En stribe af disse vine skal smages i aften, hvor der vil fokuseres udelukkende på den del af Bourgogne som hedder Côte de Beaune. Smagningen byder på 7 vine fra 5 forskellige årgange skabt af 7 fantastiske vinbønder. Vi vil dække både de hvide og røde vine i området, som hører til blandt nogle af de mest ikoniske vine i hele verden. Pommard, Beaune, Meursault, Chassagne-Montrachet er nogle af de navne man vil støde på til denne intime smagning i vores kælder. Vi glæder os til at se dig!

Lidt om Côte de Beaune:
Côte de Beaune er hjemsted for nogle af verdens mest ikoniske vine. Ofte betegnet som et hvidvinsparadis, hvor Chardonnaydruen opnår sit absolut maksimale og i områder som Meursault, Chassagne-Montrachet og Puligny-Montrachet skaber (måske) de bedste hvidvine i verden. I Côte de Beaune findes der dog ligeledes i kommuner som Pommard, Volnay, Beaune og Corton også helt fantastiske steder til dyrkning af områdets i lille røde drue, Pinot Noir. Det er på mange måder et komplet område der kan præstere premier cru og grand cru marker for både de hvide Chardonnay vine og samt de røde Pinot Noir. Sammen med sin nordlige nabo Côte de Nuits danner det rammerne for den berømte del af Bourgogne som går under navnet "Den gyldne skråning" eller på fransk; Côte d'Or.

UDSOLGT!


Se hele programmet herunder:

  • 2015 Bourgogne Rouge - Domaine Edmond Cornu et Fils​
  • 2012 Savigny-les-Beaune "Grands Liards" - Domaine Simon Bize
  • 2015 Pommard - Domaine Aleth Girardin
  • 2013 Beaune 1. Cru Les Epenots - Domaine Claudie Jobard
  • 2016 Hautes Côtes de Beaune Blanc​, "En Bois Guillemain" - Domaine Chartron
  • 2014 Meursault - Domaine Pierre Morey
  • 2015 Chassagne-Montrachet Blanc 1. cru, 'Morgeot, Petits Clos' - Domaine Bachey-Legros

 

Der er begrænset antal pladser til smagningen, og pladserne sælges efter ”først til mølle”. Billetter kan ikke refunderes, heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage. Vi tager forbehold for eventuelle programændringer. Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebeviset vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage