Amerikansk Vinsmagning

Amerikansk Vinsmagning

Denne smagning vil tage dig gennem 7 vine fra Californien, Oregon og Washington State.

Amerikansk Vinsmagning
Torsdag den 19. september kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 299,-

 

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!


Den amerikanske vinproduktion blomstrer som aldrig før. Selvom Californien står for godt og vel 90% af hele den samlede amerikanske vinproduktion, så er der nu vindyrkning i hele 43 stater og vinene er bedre end nogensinde før. Landets flotteste vine findes uomtvisteligt på den amerikanske vestkyst, der foruden Californien også tæller staterne Oregon og Washington State, der på trods af sin lille andel i procent, er medvirkende til at vi i dag oplever den enorme interesse for de amerikanske vine.

Smagningen vil guide dig gennem 7 vine fra den amerikanske vestkyst. Du vil opleve den enorme diversitet og forskellighed, der gemmer sig i Californien, Oregon og Washington. Vi kommer til at gennemgå alle de klassiske druer; Chardonnay, Zinfandel, Syrah, Cabernet Sauvignon, og Pinot Noir, hvoraf sidstnævnte skal smages både i en Californisk og Oregon variant. Vi lover at skabe en hyggelig aften, hvor du vil blive meget klogere på, hvad der rør sig "over there". 

Vi glæder os til at se dig!

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!

Programmet ses herunder:

  • 2016 Chamisal Monterey Chardonnay, Chamisal Vineyards, Californien
  • 2014 Chamisal Estate Grown Pinot Noir, Chamisal Vineyards, Californien
  • 2011 Premier Cuvee, Pinot Noir, Archery Summit Winery​, Oregon
  • 2010 Saggi - Folonari, Long Shadows​, Washington State
  • 2010 Sequel Syrah - John Duval, Long Shadows,​ Washington State
  • 2016 Sonoma County Zinfandel, Californien
  • 2015 Napa Valley Cabernet Sauvignon, Californien

 

Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage