Antinori Vinsmagning

Antinori Vinsmagning

Smag Tignanello, Guado al Tasso og mange flere topvine fra Antinori.

Antinori Vinsmagning
Torsdag den 20. Februar  kl. 19:00
Teater 95B, Vestergade 95B, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 399,-

 

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!

Antinori. Mere behøver man vidst ikke at sige. Familien har gennem 26 generationer leveret vine i den absolutte elite, i såvel Toscana som resten af Italien. Antinori værner både om traditioner og historie, men har samtidig været Toscanas mest innovative producent. Vinen Tignanello, der er blandt husets og Italiens mest ikoniske vine, er et skoleeksempel på den innovative ånd, der også præger huset. I dag drives familievirksomheden af Marchese Piero Antinori med støtte af sine tre døtre, Albiera, Allegra og Alessia. Tradition, passion og kvalitet har været de tre ledende principper, som har placeret Antinori som en af de førende vinprocucenter i Italien, og måske endda i hele vinens verden.

Aftenens smagning kommer til at byde på 7 forskellige vine, hvor vi bl.a. skal smage deres Brunello, Barolo, Guado Al Tasso og selvfølgelig den ikoniske Tignanello. Både den Tignanello og Guado Al Tasso vil blive serveret i den fantastiske 2015 årgang. Årgangen som blev sammenlignet med den legendariske 1997!


Vinene præsenteres af Sebastian Frederiksen

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!
 

Programmet ses herunder:

  • Cuvée Royale Brut - Franciacorta NV
  • 2016 Cervaro della Sala
  • 2015 Badia a Passignano Gran Selezione
  • 2013 Barolo DOCG
  • 2013 Brunello di Montalcino
  • 2015 Tignanello Toscana IGT
  • 2015 Guado al Tasso


Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage