Arran Whisky Smagning

Arran Whisky Smagning

Eksklusiv Arran smagning d.31 oktober 2019

Arran Whisky Smagning
Torsdag den 31 oktober. kl.19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 325,-


Køb Arran Whisky Smagning til kr. 325,- her


Til årets sidste Whisky – smagning kommer det til at handle om ” ARRAN”, som absolut er et af vores favorit destillerier: Der er super smukt på Arran – man siger at man kan finde hele Skotlands natur på øen, og det er bestemt ikke nogen overdrivelse! På nordspidsen af øen i byen Lochranza, ligger Isle of Arran distillers med en fantastisk beliggenhed. Destilleriet er opført i 1995, og det er dermed et af de yngste Skotske detillerier og indtil for nylig det eneste på øen, i april måned åbnede nemlig LAGG destilleriet på sydspidsen af øen – det bliver dog i familien da LAGG osse er en del af ISLE OF ARRAN DISTILLERS, og man skal her lave den Peatede del af porteføljen.

Til aftenens smagning har vi været heldige at få fat i Lars Gregersen fra firmaet LAGO – og han er ellers en travl mand – så han vil hjælpe med at føre os igennem et lækkert program bestående af standard aftapninger og nogle single cask aftapninger både med og uden ”røg”.

Smagningen afholdes i kælderen i Vinens Verden hvor der er plads til ca. 30 personer, så det er nok en god ide’ at kigge i kalenderen inden for længe, da der nok bliver rift om pladserne – vel mødt.

 

Programmet ses herunder:

  • Arran 10 yrs. – 46%
  • Arran 18 yrs. – 46%
  • Arran 21 yrs. – 46%
  • Arran Port cask finish – 50%
  • 8 yrs.- Bourbon cask – 57,7% - fad no. 008
  • Arran 2009 – 10 yrs. – Sherry cask – 56,2%- fad no. 857
  • Arran 1995 – 22 yrs. – Sherry cask – 50,9%- fad no. 402 (en af de ældste Arran’s på markedet)
  • Arran 2006 – 12 yrs. – Peated Bourbon barrel – 53,1% - fad no. 15 (ældste røgede Arran til dato)

 

Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage