Barbados Romsmagning

Barbados Romsmagning

Torsdag d. 10. oktober 2019

Barbados Romsmagning
Torsdag den 10. Oktober kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 250,-


Køb Barbados Romsmagning her til kr. 250,- her


Det er svært at tage hul på et efterår uden at sætte en romsmagning på vores smageprogram. Denne gang har vi valgt at fokusere på Barbados som historisk set er rommens fødested. Der er ganske vist sket overordentligt meget med rom siden Hollænderen Pieter Blower i omkring 1637 etablerede en sukkerrørsplantage med tilhørende ”destilleri” og begyndte at lave KILL DEVIL primært til de slaver som var tilknyttet plantagen.

I dag er der 4 destillerier på Barbados, og vi har på denne smagning valgt at fokusere på Foursquare som klart er det største og mest toneangivende destilleri på øen.

I Guyana, og på Jamaica, og Barbados er man som udgangspunkt fortaler for romproduktion uden sukkertilsætning, og Richard Seale på Foursquare er helt klart drivkraften bag en fremtidig politik for romproduktion, som går i retning af at man på sigt bliver enige om retningslinier for frembringelse af rom. Når det er sagt, så sker der en hel del med rommen, når den har været gennem hænderne på forskellige grossister – uanset producentens intentioner er der ingen lov der forbyder, at man må søde rommen, eller for den sags skyld hvordan og på hvilke fade man vælger at efterlagre rommen. 
 

Programmet ses herunder:

  • Ferrand – Kaniche XO – 40%
  • Rum Nation – Barbados XO – 40%
  • Darroze – Bapt & Clem’s 5 yrs. – 43%
  • Foursquare – Zinfandel cask blend 11 yrs. – 43%
  • The Real Mccoy Lim. Edition 12 yrs. – 46%
  • Silver Seal single cask 14 yrs. – 51%
  • Compagnie des Indes single cask 9 yrs.- 62,1%


Smagningen af holdes I Vinens Verdens smagekælder, hvor der er plads til ca. 30 personer så skynd dig at checke din kalender!


Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage