Fredagssmagninger

Fredagssmagninger

Første fredag i hver måned holder vi gratis "Drop-in" smagninger i butikken.

Fredags "Drop-in" Smagninger
Første fredag i måneden
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


Som noget nyt afholder vi første fredag i hver måneden åbne smagninger, hvor der hver gang vil være et nyt tema og nogle nye ting at smage på. Temaet kan både være fra vinens verden, men der kan også være gin, rom, whisky, eller øl på programmet. Smagningerne foregår stående i forretninger, og er gratis at deltage i. 


Efterårsprogammet 2019 ser ud som følgende:
 

  • Fredag 6. September & Lørdag 7. September:​ Portvinsweekend -25% på alt portvin! ​

Har man blot en enkelt gang smagt en moden Vintage Port i en topårgang kan det være svært at forstille sig bedre vin overhovedet. Der findes en række af stilarter lige fra en simpel ”Ruby Port” over de fantastiske fadlagrede Tawnies og til kongen over dem alle ”Vintage Port”, der principielt kun fremstilles i topårgange. Hver stil dækker forskellige anledninger og behov, og det er netop det, vi har i fokus denne weekend. Kom ind og få en snak om de forskellige stilarter og producenter og bliv inspireret. Både fredag og lørdag vil der være -25% på alle portvine! Samtidig vil det være muligt at smage Churchill Grahams anmelderroste Late Bottled Vintage 2014, der nok er producentens vigtigste portvin.

 

  • Fredag 4. Oktober: BREWDOG

I oktober får vi besøg fra OnePint, der er Danmarks førende ølimportør. Han medbringer 7 forskellige varianter med fra det berømte skotske Brewdog bryggeri. Han vil præsentere og skænke ud af de skønne øl i tidsrummet 14 til 18. Der vil være alt lige fra de mere klassiske Brewdog produkter, til de helt nye og mere specielle øltyper. Kig ind og få en snak med Tonny, og smag på lidt gode øl. Der vil være særlige tilbud og konkurrencer på dagen.

 

  • Fredag 1. November: BLACK CASK

Medio oktober lander årets aftapning af "Black cask"rom! Denne gang er der tale om et mix af rom fra Barbados og Jamaica, hvilket antyder at der er tale om en rom i den kraftige ende af skalaen. På november's fredag's-smagning - det er 1. november - kan du i butikken fra kl. 14 -18 smage Black cask 2019 op imod den nuværende fra 2018 og selv bedømme resultatet. Det vil samtidig være muligt at købe et "sæt" - altså en 2018 og en 2019 til en meget fordelagtig pris. VI SES 1. NOVEMBER!

 

  • Fredag 6. December: ÅRETS JULEVINE

Julen nærmer sig med hastige skridt, og denne fredag vil vi give vores bedste bud på årets julevine. Vi har 6 forskellige julevine åbne til smagning mellem klokken 14-18 og vinene kan denne eftermiddag købes til ekstra skarpe priser. Der vil både være klassiske julefavoritter, men også moderne og utraditionelle julevalg. Smagningen foregår vanligvis stående i forretningen, og er ganske gratis. Kig forbi og bliv inspireret til årets julevin, og gør nogle rigtig gode køb!

Tilbage