Fredagssmagninger

Fredagssmagninger

Første fredag i hver måned holder vi gratis "Drop-in" smagninger i butikken.

Fredags "Drop-in" Smagninger
Første fredag i måneden
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


Som noget nyt afholder vi første fredag i hver måneden åbne smagninger, hvor der hver gang vil være et nyt tema og nogle nye ting at smage på. Temaet kan både være fra vinens verden, men der kan også være gin, rom, whisky, eller øl på programmet. Smagningerne foregår stående i forretninger, og er gratis at deltage i. 


Efterårsprogammet 2019 ser ud som følgende:
 

  • Fredag 6. September:​ ELG SPRITS

Denne fredag sætter vi fokus på spiritusproducenten ELG Spirits. Destilleriet er etableret i 2009 og producerer den dag i dag gin, kalva, aquavit, absinth, marc og brandy. I dag fremstilles seks forskellige ginner, der alle er baseret på de samme tre botanicals: enebær, korianderfrø og fynske gulerødder. Sidste skud på stammen er deres Cucumber Symphony, der, foruden de 3 basis ingredienser, er destilleret med agurk, dild, sort peber og kvædefrugt. Denne gin er en limited edition på blot 1250 flasker, der alle er udsolgt fra destilleriet. Det vil her være muligt at smage denne limiterede gin samt en række af de andre spændende produkter fra destilleriet såsom deres ”klassiske” gins, marc og kalva. Kom ind og smag og få et indblik i en af Danamarks førende spiritusproducenters produkter.

 

  • Fredag 4. Oktober: BREWDOG

I oktober får vi besøg af Tonny fra OnePint, der er Danmarks førende ølimportør. Han medbringer 8 forskellige varianter med fra det berømte skotske Brewdog bryggeri. Han vil præsentere og skænke ud af de skønne øl i tidsrummet 14 til 18. Der vil være alt lige fra de mere klassiske Brewdog produkter, til de helt nye og mere specielle øltyper. Kig ind og få en snak med Tonny, og smag på lidt gode øl. Der vil være særlige tilbud og konkurrencer på dagen.

 

  • Fredag 1. November:

Nærmere info følger.

 

  • Fredag 6. December: ÅRETS JULEVINE

Nærmere info følger.

Tilbage