Fredagssmagninger

Fredagssmagninger

Første fredag i hver måned holder vi gratis "Drop-in" smagninger i butikken.

Fredags "Drop-in" Smagninger
Første fredag i måneden
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


Som noget nyt afholder vi første fredag i hver måneden åbne smagninger, hvor der hver gang vil være et nyt tema og nogle nye ting at smage på. Temaet kan både være fra vinens verden, men der kan også være gin, rom, whisky, eller øl på programmet. Smagningerne foregår stående i forretninger, og er gratis at deltage i. 


7. Februar 2020 - Tormaresca Smagning
2020 er skudt i gang, og vi starter igen op på vores Fredags ”Drop in” smagninger fredag d. 7. februar, hvor du, i forbindelse med vores UDSALG, har muligheden for at smage og stifte bekendtskab med Antinori’s Puglia hus; Tormaresca. At den berømte toscanske vinfamilie Antinori i 1998 etablerede sig i Puglia blev både i den italienske og internationale vinverden regnet som en blåstempling af regionens kvalitetspotentiale. Igennem de sidste 20 år er der sket et fantastisk kvalitetsløft i Puglia, og dette hænger nøje sammen med introduktion af nye dyrknings- og vinifikationsteknikker samt introduktion af nye druesorter som fx Chardonnay, der har vist, at den formår at udtrykke sig på unik vis i Puglias terroir. Både Chardonnay og de andre lokale og kendte druesorter Aglianico, Negroamaro og Primitivo har du muligheden for at smage netop denne dag, hvor vi trækker vinene op og står klar med smagsprøver.


6. Marts 2020 - Gin smagning
Foråret og de lyse nætter er lige om hjørnet – kigger du ud af vinduet kan du notere dig at dagene langsomt bliver længere, og bevæger man sig udendørs er der ved at være fuglefløjt i luften og forårets små blomster begynder at titte frem. Det er en herlig årstid vi går i møde, og hvis du ligesom os har lidt hang til lækker gin og tonic, så kom i Vinens Verden fredag d. 6. marts i tidsrummet 15.00 – 18.00, hvor vi vil skænke ud af nyheder på gin-fronten fra både ind- og udland, samt måske ”genopdage” en klassiker eller to!

Vi kommer omkring gin fra det Midt-jyske lavet på forårets spæde skud fra bøgetræer, over splinternye produkter fra Israel, til Venezuelansk gin med smag fra Amazonas og måske slår vi et slag omkring noget med rabarber og ananas!!
 

Tilbage