Fredagssmagninger

Fredagssmagninger

Første fredag i hver måned holder vi gratis "Drop-in" smagninger i butikken.

Fredags "Drop-in" Smagninger
Første fredag i måneden
Vinens Verden, Slotsgade
Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


Som noget nyt afholder vi første fredag i hver måneden åbne smagninger, hvor der hver gang vil være et nyt tema og nogle nye ting at smage på. Temaet kan både være fra vinens verden, men der kan også være gin, rom, whisky, eller øl på programmet. Smagningerne foregår stående i forretninger, og er gratis at deltage i. 


Efterårsprogammet 2019 ser ud som følgende:
 

  • Fredag 6. September & Lørdag 7. September:​ Portvinsweekend -25% på alt portvin! ​

Har man blot en enkelt gang smagt en moden Vintage Port i en topårgang kan det være svært at forstille sig bedre vin overhovedet. Der findes en række af stilarter lige fra en simpel ”Ruby Port” over de fantastiske fadlagrede Tawnies og til kongen over dem alle ”Vintage Port”, der principielt kun fremstilles i topårgange. Hver stil dækker forskellige anledninger og behov, og det er netop det, vi har i fokus denne weekend. Kom ind og få en snak om de forskellige stilarter og producenter og bliv inspireret. Både fredag og lørdag vil der være -25% på alle portvine! Samtidig vil det være muligt at smage Churchill Grahams anmelderroste Late Bottled Vintage 2014, der nok er producentens vigtigste portvin.

 

  • Fredag 4. Oktober: BREWDOG

I oktober får vi besøg af Tonny fra OnePint, der er Danmarks førende ølimportør. Han medbringer 8 forskellige varianter med fra det berømte skotske Brewdog bryggeri. Han vil præsentere og skænke ud af de skønne øl i tidsrummet 14 til 18. Der vil være alt lige fra de mere klassiske Brewdog produkter, til de helt nye og mere specielle øltyper. Kig ind og få en snak med Tonny, og smag på lidt gode øl. Der vil være særlige tilbud og konkurrencer på dagen.

 

  • Fredag 1. November:

Nærmere info følger.

 

  • Fredag 6. December: ÅRETS JULEVINE

Nærmere info følger.

Tilbage