Glengoyne & Tamdhu whisky smagning

Glengoyne & Tamdhu whisky smagning

Glengoyne – og Tamdhu smagning med master distiller Robbie Hughes og Stuart Thompson fra Ian Macleod Distillers

Glengoyne & Tamdhu whisky smagning
Onsdag den 4. September kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 325,-


Køb Glengoyne & Tamdhu Whisky smagning her til kr. 325,- her


Vi skyder efterårets smagninger i gang den 4. september med en rigtig lækker aften, hvor vi har besøg af Master distiller Robbie Hughes fra Glengoyne/ Tamdhu samt Stuart Thompson Fra Ian Macleod Distillers, som i fællesskab vil lede os igennem smagningen med gode anekdoter.

Ian Macleod Distillers er en af de rigtig store privatejede Skotske destilleri – koncerner med en årlig produktion i omegnen af 15 millioner flasker fordelt på single malt, blended whisky, rom, vodka, gin mv. Og de står på single malt – fronten bag Glengoyne og Tamdhu destillerierne, som er værd at fremhæve fordi man stiller ekstremt store krav de fade som man lagrer råspritten i. Det er kun de bedste af de bedste fade Som tages i anvendelse, og når det er almindeligt anerkendt at den færdige whisky’s karakter for ca. 70 procents vedkommende stammer fra egetræsfadene, så er det jo en ganske væsentlig faktor man ikke bør overse. Smagningen finder sted i vores kælder i Slotsgade og der er plads til max. 35 pers. Og man bør derfor nok være lidt ”hurtig ved havelågen”.
Bemærk: Smagningen foregår på Engelsk.

 

Programmet ses herunder:

  • Glengoyne 12 yrs. – 43%
  • Glengoyne 15 yrs. – 43%
  • Glengoyne 18 yrs. – 43%
  • Glengoyne Legacy chapter one – 48%
  • Glengoyne 21 yrs.- 43%
  • Tamdhu 12 Yrs. – 43%
  • Tamdhu 15 Yrs. – 46%
  • Tamdhu batch strength no. 4 – 58,8%

 

Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage