Norditaliensk vinsmagning

Norditaliensk vinsmagning

Smagningen giver et indblik i Italiens klassikere samt de mere ukendte men ekstremt spændende områder.

Norditaliensk Vinsmagning
Torsdag den 17. Oktober kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 275,-


SMAGNINGEN ER UDSOLGT!


Norditalien. Hjemstedet for bl.a. Amarone og Barolo – nogle af de helt store navne, når der snakkes om italiensk vin generelt. Men denne skønne del af Italien huserer også andre fantastiske perler såsom Franciacorta, hvor der bliver lavet mousserende vine efter Champagne-metoden, og Alto Adige, der er kendt for at lave hvidvine på et utrolig højt niveau.

Denne smagning vil tage dig igennem netop disse fantastiske områder. Lige fra de friske, sprøde og rugbrødsagtige bobler fra Franciacorta, til de helt klassiske og mere kraftige vine som Barolo, Ripasso og Amarone. Smagningen giver et indblik i Italiens klassikere samt de mere ukendte men ekstrem spændende områder. Rammerne er hermed sat for en aften med massere af smagsindtryk og hyggelig stemning!

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!

Programmet ses herunder:

  • Cuvée Royale Brut - Franciacorta NV, Marchese Antinori
  • 2015 Puntay Pinot Nero Riserva, ERSTE + NEUE
  • 2011 Bric Turot Barbaresco, Prunotto - Antinori
  • 2013 Barolo DOCG, Cascina Fontana
  • 2016 Capitel San Rocco Ripasso, Az. Agricola Tedeschi
  • 2011 Monte Olmi, Amarone, Az. Agricola Tedeschi
  • 2017 Gewürztraminer, ERSTE + NEUE

 

Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage