''Tour de France'' Vinsmagning

''Tour de France'' Vinsmagning

Aftenens smagning vil byde på nogle af landets helt store spillere; Champagne, Alsace, Bourgogne, Rhône og Bordeaux.

''Tour de France'' Vinsmagning
Torsdag den 5. Marts  kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C
Pris pr. deltager 250,-

 

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!


Frankrig tilhører ubestridt top eliten, når det kommer til dets vine. Få lande kan være lige så alsidige med deres vine som det. Lige fra den klassiske tørre Champagne til den saftige og sarte Bourgogne og de mere kraftige Bordeaux og Châteauneuf du Pape vine – og alt der imellem… Ja Frankrig har meget at byde på. I særdeleshed på den smagsmæssige del men bestemt også på den historiske.

 

Så find din indre frankofil frem og kom til en aften fyldt med klassiske vine fra en af verdenens top vinlande. Aftenens smagning vil byde på nogle af landets helt store spillere; Champagne, Alsace, Bourgogne, Rhône og Bordeaux. Hver og én vil de være med til at bekræfte Frankrigs status som et af de helt store vinlande.
 

Programmet ses herunder:

  • Champagne NV Brut, Champagne Duval-Leroy
  • 2019 Pinot Blanc Mise du Printemps, Domaine Josmeyer
  • 2017 Beaujolais-Villages, Domaines Dominique Piron
  • 2016 Santenay 1. Cru Clos Rousseau, Domaine Bachey-Legros
  • 2017 Châteauneuf du Pape Tradition, Domaine de la Solitude
  • 2014 Château d'Angludet
  • 2008 Château Coutet, Premier Cru Classé - Barsac

 

SMAGNINGEN ER UDSOLGT!


Billetterne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre vare - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt. 

Er det en gave?

Skal smagningen gives som gave? Så noter det venligst under bemærkninger i indkøbskurven. Vi sender et gavebevis på smagningen, som kan gives til modtager. Gavebevis vil være modtagers billet, og skal medbringes på aftenen.

Tilbage