Whisky smagning - Wilson & Morgan

Whisky smagning - Wilson & Morgan
WILSON & MORGAN er som whisky foretagende et forholdsvis ungt firma fra 1992, men udspringer af en god gammel velrenommeret købmandsfamilie fra Venedig. Et område som i øvrigt også står bag gode rom- aftapninger der bærer fællesnavnet RUM-NATION.

Whisky smagning - Wilson & Morgan
Torsdag den 10. marts Kl. 19:00
Vinens Verden, Slotsgade 21 C-D, 5000 Odense C


Køb whisky smagning med Wilson & Morgan til kr. 275,- her

Wilson & Morgan
Her i Coronaen’s (og vinterens ) mulm og mørke er det vigtigt, at man kan ane lidt lys for enden af skakten. Så når der til marts står forår på kalenderen, og vi for alvor går mod lysere tider, hvad er så mere naturligt for os, der elsker god whisky end at lade en lækker smagning løbe af stablen! 
Så den 10. marts gør vi det, og det bliver en smagning med produkter fra intet mindre end WILSON & MORGAN, som er en af de få ikke- Skotske whisky aftappere.
WILSON & MORGAN er som whisky foretagende et forholdsvis ungt firma fra 1992, men udspringer af en god gammel velrenommeret købmandsfamilie fra Venedig området, som i øvrigt også står bag gode rom- aftapninger der bærer fællesnavnet RUM-NATION. Firmaets unge alder til trods, så har de formået at skabe sig et navn, der signalerer kvalitet og deres produkter er at finde i de bedste butikker mange steder i Europa samt på flere Michelin- restauranter!

Kjeld Bitsch fra firmaet Mac-Y kommer forbi og giver et fagligt input om WILSON & MORGAN samt de whiskies som skal smages.
Fællesnævneren for WILSON & MORGAN’S produkter er ”Value for money” , vi kan tale for os selv – men det er meget velsmagende whisky til særdeles konkurrencedygtige priser!

Programmet ses herunder:

  • Benriach 2013 - Sherry finish
  • Beathan 2013 - Sherry butt finish
  • Linkwood 2013 - Virgin oak
  • Linkwood 2008 – 12 YO, PX Sherry finish
  • Ardmore 2010 – Caol Ila finish
  • House Malt 2014 – “ Born on Islay” Malt
  • Caol Ila 2010 – first fill Bourbon
  • Tobermory 1994 – 20 YO Oloroso cask

Køb whisky smagning med Wilson & Morgan til kr. 275,- her

MAKS 30 deltager - Smagningen kommer til at foregå i vores nyrenoverede smagekælder.
Pladserne sælges efter ”først til mølle” og kan ikke refunderes eller ombyttes til andre varer - heller ikke hvis du bliver forhindret i at deltage!
Der vil ikke blive serveret mad på aftenen!

Vi sender en kvittering til dig over mail - det er din billet til aftenen. Husk at vælge afhentning, så du ikke betaler for fragt.

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Gratis udbringning

I Odense ved køb over 499,-

Sikker og e-mærket

Sikker betaling og køberbestyttelse

+ 2.000 vine

Vi har over 2.000 vine på lager