Månedens tilbud

Månedens tilbud
Månedens tilbud - Vin, Gin, Rom og Whisky

Her finder du månedens tilbud på Vin, Gin, Rom og Whisky.
Læs mere herunder og find tilbuddende nederst på siden.


2018 Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu, Château Saint-Jean
Vinen er imponerende mørk og byder på en dyb, frugtmættet bouquet af koncentreret bærfrugt med nuancer af solbær, brombær, orangeskal, orientalske krydderier og et strejf af kokos. Smagen er meget generøs og fyldig med masser af fedmefuld, solmoden bærfrugt.

Citadelle Reserve Gin
Ginnen har en let gylden farve og dufter af aromatisk citron, fyrrenåle, appelsinskal, kanel og peber. Ginnen er fløjlsblød med smag af enebær, appelsin og citronskal med noter af viol og lavendel med en lang eftersmag. Den er baseret på de samme 19 botanicals som den oprindelige Citadelle Gin men smagt til med 3 andre botanicals nemlig malurt, kornblomst og yuzu. Den er også fadlagret på 5 forskellige fadtyper over 5 måneder; morbærtræ, akacietræ, kastanjetræ, fransk eg og kirsebærtræ.

Admiral Rodney HMS Monach
Rommen har en rigtig flot mahogni farve og dufter kraftigt af vanilje, rosiner og røde bær. I smagen finder vi noter af konfekt, kandiserede frugter og farin. I eftersmagen har den strejf af tropiske krydderier og egetræ. Rommen er sød og blød. Den har lagret på gamle amerikanske egetræsfade, der førhen har indeholdt portvin og bourbon. Rommen er et blend af ældre og yngre rom. Den sælges eksklusivt kun i Danmark.

GlenAllarchie 11års - PX Sherry Cask
Whiskyen har en fin mahogni farve og dufter af kaffe, flødekaramel, kanel, mandler og mørk chokolade. Den smager af chokolade, honning, flødekaramel, eksotiske frugter og læder. Eftersmagen er lang med noter af friske lyse frugter. Den har lagret i alt 11 år, først på first fill bourbonfade og derefter 20 måneder på spanske Pedro Ximénez sherryfade. Whiskyen er der kun fremstillet 3.000 flasker af.

Månedens Tilbud

Tilbud
2018 Côtes du Rhône Villages Plan de Die
2018 Côtes du Rhône Villages Plan de Die
Château Saint-Jean - Plan de Dieu
Frankrig, Rhône, Rødvin
129 kr.
v/6 fl. 99 kr.
Se
Citadelle Gin Reserve
Citadelle Gin Reserve
70cl.
Frankrig, Gin
375 kr.
Se
Admiral Rodney HMS Monarch
Admiral Rodney HMS Monarch
70cl. 40%
Saint Lucia, Rom
449 kr.
Se
GlenAllachie 11års - PX Sherry Cask
GlenAllachie 11års - PX Sherry Cask
70cl. 48%
Skotland, Whisky
599 kr.
Se
Fri fragt

Fri fragt ved køb over 499,-

Gratis udbringning

I Odense ved køb over 499,-

Sikker og e-mærket

Sikker betaling og køberbestyttelse

+ 2.000 vine

Vi har over 2.000 vine på lager