Spar mere end 25% på..

Ripasso fra Tedeschi og Rosso di Montalcino fra Poggiarellino


Tilbuddene gælder til og med uge 5 eller så længe lager haves.


2016 Capitel San Rocco Ripasso 2016 Capitel San Rocco Ripasso
Az. Agricola Tedeschi


Pris kr. 169,00 - v/ 0 fl. kr. 149,00

Køb 2016 Capitel San Rocco Ripasso her


93 point, JamesSuckling.com: "A Valpolicella Ripasso that effortlessly combines ripeness and elegance. Fine blackberries, ripe plums and cocoa powder on the nose. The bright acidity and the supple tannins are beautifully integrated on the palate. Long and silky, dry finish."

Capitel San Rocco, Ripasso
Sikken vin! Duften emmer af røde bær, tørrede frugter og mineralske nuancer. Smagen er rig og fyldig, og munder ud i en lang, harmonisk eftersmag. Nyd denne forrygende vin af rummelige glas op til ti år fra høståret, som et glas til meditation eller som ledsager til retter med oksekød, lam, fugle- eller dyrevildt.
 


2016 Rosso di Montalcino 2016 Rosso di Montalcino
Poggiarellino


Pris kr. 185,00 - v/ 0 fl. kr. 135,00

Køb 2016 Rosso di Montalcino her


I glasset fremstår Poggiarellinos Rosso di Montalcino flot og mørk. Duften er rig på moden bærfrugt med strejf af viol, grafit og mineraler. Smagen er intens og mættet med frugt, og understøttet af en fin tannin. En meget helstøbt vin, som snarere end at være en ”mini-brunello” byder på en lysere og mere elegant side af Sangiovese-druen, end man finder i Poggiarellinos Brunello di Montalcino. En af de to-tre allerbedste Rosso di Montalcino-vine, der laves.

Kraftigt fjerkræ, fugle- og dyrevildt, lam…
Nyd vinen af rummelige glas op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til festmåltider med kraftigt fjerkræ (såsom andesteg), fugle- og dyrevildt, lam eller det bedste oksekød.