Sommerkasser

Tag på en vinøs sommerrejse. Nyd Toscana, Piemonte, Alsace og Sydfrankrig hjemme i skønne Danmark. Vi har også lavet en ultimativ sommerhuskasse, hvor der både er vin til terassen, til lette sommerretter samt til en aften med gang i grillen.

Turen går til...

Turen går til... Alsace


Indeholder følgende vine :
2fl. Josmeyer ’’Blanc d’Alsace’’ - 99kr. pr. fl
- Blanc d’Alsace er en ny vin fra Josmeyer. Druesammensætningen er en tredjedel af hver af Riesling, Pinot Blanc og Sylvaner. I glasset får du en vin, der nærmest synger Alsace, med en fyldig og dejligt solmoden, blød smag af drue.

2fl. Josmeyer ’’Mise du Printemps’’ - 149kr. pr. fl.
- Mise du Printemps er traditionelt den første vin, Josmeyer tapper i foråret efter høst. Vinen er lavet på 100% Pinot Auxerrois. Stil- og smagsmæssigt harmonerer 2019 Mise du Printemps optimalt til stenbiderrogn. Og naturligvis til de første asparges og andre spæde grøntsager og spæde salater. Det er også vinen par excellence til friske fjordrejer, lyst kød, sushi, sashimi eller cremede oste.

2fl. Josmeyer ’’Le Kottabe’’ - 189 kr. pr. fl.
- Le Kottabe er josmeyers bud på en klassisk, slank, rank og stilren Riesling ud kunstigt ''hvalpefedt eller camouflage'' i form af sukker. En klassisk Riesling, med blomstrende frugt og mineralitet. Perfekt som aperitif, til skaldyr hvad enten der er tale om rejer, jomfruhummer eller muslinger. Ellers er de bedste lyse fiskeretter med f.eks. rødtunge, havkat, rødfisk, slethvar eller lignende, de oplagte valg.

Pris pr. kasse - 874kr
Sommertilbud pr. kasse - 750kr. Spar 124kr.


Køb Turen går til Alsace til 750,- her

 

 

Turen går til... Toscana
 

Indeholder følgende vine :
2fl. Villa Antinori Bianco - 119kr. pr. fl.
 Den første årgang af Villa Antinori Bianco kom i 1932. De lokale toskanske druer Trebbiano og Malvasia får i vinen selskab af lokalt dyrkede Chardonnay og Pinot Bianco. Dette giver en mellemfyldig vin med fin og god frugt. Duften er fin med blomsterpræg af forårsblomster, smagen er fyldig og rund.

2fl. Borgaio Rosso IGT - 99kr. pr. fl. 
- Castello di Meletos Borgaio fremstilles af 70% Sangiovese fra slottets Fonti og Meleto parceller og 30% Merlot fra San Piero parcellen. Smagen balancerer på en knivsæg med en lækker fyldighed fra Merlot druerne kombineret med de ultra præcise og appetitvækkende aromaer fra Sangiovese druen. Server til dyrevildt, and eller det fineste kalvekød.

2fl. Tageto Costa Toscana Rosso IGT - 159kr. pr. fl.
- Tageto er et vellykket blend af Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Cabernet Franc. I næsen byder den på en rigdom af røde bær, chokolade og lakrids, som går igen i smagen. Strukturen er harmonisk, tanninerne er bløde og søde, og der er en appetitvækkende frugt i finishen.


Pris pr. kasse - 754kr.
Sommertilbud - 639kr. Spar 115kr.

 

Køb Turen går til Toscana til 639,- her

 

 

Turen går til... Piemonte

Indeholder følgende vine :
2fl. Bansella Nizza DOCG - 159kr. pr. fl.
- Vinen er lavet 100% på Barbera fra den afgrænsede Nizza-zone syd for Asti. Druerne høstes, afstilkes og knuses let, inden de gæres.Vinen gærer færdigt, inkl. den malolaktiske gæring, inden året er omme. Derefter lagrer den 9 måner på små egetræsfade, som har været brugt 1 – 2 gange, før den aftappes på flaske. Vinen dufter intenst af blomme, violer, chokolade og lakrids. Smagen er rig, balanceret og slutter af med en skøn friskhed takket være Barbera-druens høje syreindhold


2fl. Langhe Nebbiolo DOC - 139kr. pr. fl.
- Nebbiolo druerne høstes, og ved hjemkomst til vingården presses de. Mosten fermenterer i temperaturstyrede ståltanke, hvorefter vinen macererer på drueskindet i 10 dage for at sikre en god farve og krop. Det resulterer i en frisk Nebbiolo, som skal nydes i sin ungdom. Vinen er saftig med fløjlsbløde tanniner og en harmonisk struktur. Den smager fortræffeligt til charcuterie, lette retter og friske oste. En vin med umiddelbar drikkeglæde.

2fl. Le Radici Barolo DOCG - 199kr. pr. fl.
- Barolo Le Radici er et private label som fremstilles og aftappes af Revello, men indgår ikke i den officielle Revello-portefølje, og derfor figurerer deres navn heller ikke på etiketten. Vinen er barriquelagret og præsenterer sig flot allerede i ungdommen. Navnet Le Radici – rødderne – skal henvise til, at det er en autentisk Barolo, med rødder i Langhe, der fremviser de karakteristika, der har gjort området og vintypen berømt og eftertragtet.

Pris pr. kasse - 994kr
Sommertilbud - 799kr. Spar 215kr. 

 

Køb Turen går til Piemonte til 799,- her

 

 

 

Turen går til... Sydfrankrig

Indeholder følgende vine :
2fl. Saint-Peyre Chardonnay - 85kr. pr. fl.
- Saint Peyre Chardonnay er et perfekt eksempel på, hvor gode de bedste Sydfranske Chardonnay vine, fra de køligste områder med limstens jorde, er. En utrolig alsidig hvidvin, der yder sit bedste til langt de fleste retter med fisk og skaldyr, en lækker sommersalat eller retter med lyst kød og fjerkræ.

2fl. Château Régusse Rosé - 109kr. pr. fl.
- Château Régusse er berømt for at fremstille en af Frankrigs bedste rosévine, der år efter år høster medlajer på Concours général Agricole i Paris. Vinen er oplagt at nyde som "terrassevin" uden mad til, men den vil også være en flot ledsager til retter med fisk og skaldyr, lyst fjerkræ eller pasta.

2fl. Les Terrasses de Régis Boucabeille - 109kr. pr. fl.
- Målet med Les Terrasses de Règis er at fremstille den mest uspolerede Roussillon-vin. Vinen er sammensat af 50% Grenache, 25% Syrah og 25% Mourvèdre, og har på intet tidspunkt været i kontakt med træ. Duften byder på appetitvækkende solmoden, fed bærfrugt med nuancer af solbær, orangeskal og kandiserede violer. Smagen er saft- og kraftfuld, spækket til bristepunktet med smækker frugt. En flot og meget appetitvækkende vin. Nydes op til fem år fra høståret, gerne som ledsager til retter med oksekød eller lam.

Pris pr. kasse - 606kr.
Sommertilbud - 499kr. Spar 107kr. 

 

Køb Turen går til Sydfrankrig til 499,- her

 

 

Turen går til... Sommerhuset

 

Indeholder følgende vine :
1fl. L'été Gascon Rosé - 89kr. pr. fl.
Næsen byder på et potpourri af sødmefulde hindbær, ferskner, røde grapefrugter og en antydning af krydderurter. I munden fortsætter de besnærende aromaer, som understøttes af en frugtagtig friskhed. Été Gascon Rosé Doux er en charmerende rosé med bred appel. Den smager fortræffelig som apéritif eller et glas i utide.

1fl. Villa Wolf Pinot Noir ROSÉ - 119kr. pr. fl.
- Villa Wolfs Pinot Noir Rosé er en smuk, laksefarvet rosé med smag af kirsebær og fersken. Spændende og raffineret sødmefuld. Idéel som apéritif og til sommersalater.

1fl. Coto de Hayas Verdejo - 89kr. pr. fl.
- Verdejo er en spansk druesort med hovedsæde i landets nordligste del særligt regionen Rueda. Verdejo modner tidligt og er moderat produktiv. Verdejo druen yder her hvidvine med nærmest ufattelig aromatisk intensitet. Coto de Hayas Verdejo er et brag af en hvidvin. Cremet og vidunderligt blomstrende – en ven for livet.

1fl. Weinviertel DAC Grüner Veltliner - 109kr. pr. fl.
- Duften byder på svagt urtekrydret og ekstremt livlig Grüner Veltliner frugt. Smagen er krystal klar, med noter af æble og hvid peber. En vin, der får til at længes efter den næste slurk, det næste glas. Perfekt til spæde grøntsager, lys fik, sushi eller fjerkræ med bacon.

1fl. Beaujolais-Villages - 119kr. pr. fl.
- Beaujolais-Villages fra Dominique Pirons Domaine fremstilles på Gamay druen, der i snit er 50 år gammel. Druerne afstilkes delvist og gæres ved "semi carbonique" metoden, der sikrer vinene struktur og en smækker frugt, der giver mindelser om solbær og jordbær. Der er både struktur, stof og kompleksitet under frugten, og et lækkert strejf af mineraler og hvid peber.

1fl. Stickleback Red RESERVE - 89kr. pr. fl.
- Stickleback Reserve er en helt ny vin, som Ben Glaetzer har fremstillet med eneret for det danske marked, Stickleback laves på druerne Shiraz, Cabernet Sauvignon og Dolcetto. Det giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Stickleback Reserve er en helt ny vin, som Ben Glaetzer har fremstillet med eneret for det danske marked, vinen laves på druerne Shiraz, Cabernet Sauvignon og Dolcetto. Det giver en vin, der er større end den blotte sum af komponenterne. Smagen er generøs og flot afrundet, og munder ud i en lang eftersmag af fed, solmoden bærfrugt. Stickleback Reserve nærmest tigger om at ledsage retter med godt oksekød, lam eller and (gerne fra grill)


Pris pr. kasse - 614 kr.

Sommertilbud - 499kr. Spar 115kr.

 

Køb Turen går til Sommerhuset til 499,- her