Ugens tilbud - Carúpano Rom - Danmarkspremiere!
 

Denne omgang med ugens tilbud kommer til at bestå af 4 "nye" rom fra Venezuela. Vi vil nemlig gerne præsentere et nyt romdestilleri, som vi er meget glade og stolte over, at have fået på hylderne. Og så er Danmark er faktisk det eneste land i Europa, som har fået det. Da vi først fik Carúpano i butikken, nåede vi slet ikke at få dem sendt ud online, inden at flere varianter allerede var solgt. Nu har vi fået lidt af det hjem igen, så vi anbefaler, at man er hurtig!

Historien om Ron Carupano går helt tilbage til år 1762, hvor den spanske kaptajn, Félix del Fierro, grundlagde haciendaen (dengang Altamira) i Carúpano-dalen i Macarapana, Venezuela. I dag er Ron Carupano blandt de førende producenter i Venezuela, med landets første og eneste kvindelige Master Blender, Carmen López de Bastidas, i spidsen. Carmen har i 30 år, og med stor passion, udviklet deres unikke produkter.
Rom produceret i Venezuela adskiller sig fra rom fra andre lande. Den høje luftfugtighed i den Caribiske hav-brise og det varme klima intensiverer lagringsprocessen og giver et unikt præg. Desuden sikrer Venezuelas strenge juridiske rammer en fremragende kvalitet og høje standarder. Lagringen skal vare minimum 2 år, og skal finde sted i lukkede tønder, hvilket betyder, at tabet fra fordampningen ikke kan genopfyldes. Dette resulterer i lagret rom af højeste kvalitet med en intens farve, aroma, viskositet og smag, der er unik for Venezuela. Det endelige produkt skal tappes ved mindst 40 % vol.

Læs mere om de 4 rom fra Venezuela under billedet!

For at minimere den fysiske kontakt i butikken kan tilbuddene som altid bestilles på godevine.dk, hvor vi enten kan sende eller levere det. Køb og afhentning i butikken er selvfølgelig også en mulighed, hvor vi her står klar med mundbind og håndsprit til at tage imod jer.Ron Carupano Reserva 6 Especial
Carupano Reserva 6 Especial er en charmerende gylden rom lagret i forseglede ex-bourbon fade op til 6 år og uden erstatning af Angel's Share. Carupano Reserva 6 Especial er en spændende, lys cocktail-rom, der introducerer kompleksitet og blide fadnoter til dine drinks, men kan sagtens nydes rent.

Ron Carupano Reserva 12 Exclusiva
Carupano Reserva 12 Exclusiva er en rom lagret i forseglede ex-bourbon fade op til 12 år og uden erstatning af Angel's Share. Carupano Reserva 12 Exclusiva har tydeligt præg af den Caribiske havluft, der giver et særligt friskt udtryk og noter af saltkaramel. En dejlig rom, der gør sig ganske godt på egen hånd, men giver et helt formidabelt udtryk i dine cocktails!

Ron Carupano Reserva 18 Limitada
Ron Carúpano har i 2020 lanceret Ron Carúpano 18 Reserva Limitada en extra-aged rom lagret i forseglede ex-bourbon fade op til 18 år og uden erstatning af Angel's Share. En behagelig, blød og velafbalanceret rom - Et klassisk eksempel på hvad Venezuela har at byde på! 

Ron Carupano Reserva 21 Privada
Carupano Reserva 21 Privada er en ultra-aged rom lagret i forseglede ex-bourbon fade op til 21 år og uden erstatning af Angel's Share. En elegant og velafbalanceret rom med tydelige og komplekse rancio noter af orange, mørk karamel og lyse tobaksblade - Et klassisk eksempel på hvad der har gjort Venezuela verdensbrømt!

 

Carupano Reserva 6 års Especial
Den Dominikanske Republik
Rom
219,00 kr.
Carupano Reserva 12 års Exclusiva
Den Dominikanske Republik
Rom
299,00 kr.
Carupano Reserva 18 års Limitada
Den Dominikanske Republik
Rom
399,00 kr.
Carupano Reserva 21 års Privada
Den Dominikanske Republik
Rom
499,00 kr.