2017 Ulisse Montepulciano d´Abruzzo

2017 Ulisse Montepulciano d´Abruzzo

Tenuta Ulisse

Rødvin - Italien - Abruzzo

★★★★★ i Vinavisen.dk; "En dejlig og aromatisk rødvin med en koncentreret og krydret smag af blå druer og brombær og med en rund og blød eftersmag."

★★★★★ i Winelab.dk; "Fløjlsblød frugtbombe! Virkelig lækker, saftig og intens. Dyb mørk duft af kirsebær, med en fløjlsblød rund frugtsmag. Virkelig lækker, saftig og intens. Lækker og kraftig eftersmag. Smagte den til lam, og det var et eminent godt match."

★★★★i Berlingske; "Sort vin med masser af egetræ i næsen. Kraftfuld, mørk og saftig i frugten."

Fynske Medier; "...Saftig, frugtsød vin i munden med tanniner, der næsten kan tygges (det er positivt ment). Her er stor, sødmefuld bærfrugt..."

På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare Montepulciano-druens spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vingården anvender ikke kemiske hjælpemidler såsom enzymer, kunstgær og syre, og brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum. Tenuta Ulisse kåres til en af Abruzzos tre bedste vingårde i Best Italian Wine Guide af Luca Maroni.

Unico Montepulciano d'Abruzzo byder på spektakulær, uspoleret bærfrugt i både duft og smag, som er ganske uden sidestykke.

Pris kr. 119,00 v/12 fl. 99,00 kr.

Information om vinen

Type Rødvin
Land Italien
Område Abruzzo
Producent Tenuta Ulisse
Druesort Montepulciano
Flaske 0,75 l
Alkohol 14 %

Vi anbefaler

2015 AMARANTA, Montepulciano d´Abruzzo
Tilbud
Italien Abruzzo
Rødvin
189,00 kr.
169,00 kr.
2017 Sogno di Ulisse Rosso Montepulciano
Italien Abruzzo
Rødvin
79,00 kr.
74,00 kr.
Italien Abruzzo
Rødvin
399,00 kr.