2018 Jean Baptiste Riesling Kabinett

2018 Jean Baptiste Riesling Kabinett

Weingut Gunderloch

Hvidvin - Tyskland - Rheinhessen

Berømt vinproducent med exceptionelle marker 
Johannes Hasselbach er 6. generation hos Weingut Gunderloch, som uden tvivl er en af Tysklands bedste og mest berømte vinproducenter. Gunderloch er et af de mest indflydelsesrige navne i den tyske vinhistorie og var i starten af 1900-tallet med til at stifte VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter) som har 200 af Tysklands absolut vigtigste vinproducenter som medlemmer. Johannes råder over 26 hektar vinmarker i Rheinhessen der primært er beplantet med druesorten Riesling, deriblandt to exceptionelle Grosse Lage marker (Tysklands svar på Grand Cru) Pettenthal ved byen Nierstein og Rothenberg ved Nackenheim. Markerne spejler sig i Rhinen, som reflekterer solens stråler op på marken, så druerne kan opnå optimal modenhed. Markerne har nogle af de mest stejle skråninger i hele Rheinhessen!

Gunderloch Jean Baptiste Kabinett
Gunderlochs Kabinett fremstår lys med gylden-grønlige reflekser i glasset. Duften byder på indtagende nuancer af hvide blomster, fersken, melon og mineraler. Smagen har en liflig sødme og er overraskende vægtig - her mærkes druernes høje grad af modenhed. Det hele understøttes af en knitrende friskhed, der giver smagsindtrykket (og mundvigene) et gevaldigt løft. Mums!
Nyd vinen op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til sushi eller retter fra det indiske eller thailandske køkken.

Pris kr. 149,00 v/12 fl. 139,00 kr.

Information om vinen

Type Hvidvin
Land Tyskland
Område Rheinhessen
Producent Weingut Gunderloch
Druesort Riesling
Flaske 0,75 l
Alkohol 10,5 %

Vi anbefaler

2018 Riesling Trocken vom Roten Schiefer
Tilbud
Tyskland Rheinhessen
Hvidvin
139,00 kr.
119,00 kr.
2015 Nierstein Pettenthal Riesling
Tilbud
Tyskland Rheinhessen
Hvidvin
179,00 kr.
159,00 kr.
2015 Nackenheim Rothenberg Riesling Ausl
Tyskland Rheinhessen
Hvidvin
429,00 kr.
399,00 kr.